Handlevogn

Antall varer:0stk
Sum: NOK 0,00
Til kassen
Mine sider

 

                                                            

 

                                                           

     

 

     

 

CERA di CUPRA
Cera di Cupra from Italy

- Dottor Ciccarelli

Familien Ciccarelli har vært farmasøyter i generasjoner.Yrket har vært en del av familien siden 1700-tallet. Deres første apoteket ble åpnet i 1821 i byen Cupra Marittima.

Kaptein Nicola Ciccarelli tjenestegjorde som farmasøyt i hæren. Etter 1. verdenskrig i 1905 laget han verdens første masseproduserte farmasøytiske produkt. Dette var tannkrem. Tannkremen ble oppkalt etter Kaptein Ciccarelli og er fremdeles en av Italias mest solgt tannkremer.
Denne suksessen gjorde at familien utvidet sortementet. De første hudpleie-produktene ble basert på bivoks, noe som fremdeles er en viktig del av Cupras hudpleie-serie.

Familien Ciccarelli har i generasjon etter generasjon utviklet firmaet. Alltid med fokus på kvalitet. Kombinasjonen mellom naturlige ingredienser og vitenskap ha alltid stått sterkt i utviklingen av nye produktlinjer.

Produktlinjene har hele tiden blitt rettet mot masse-markedet. Cupras produktene blir idag solgt både via apoteker og dagligvarerbutikker i Italia. Cupra blir sett på som en av "de gode gamle" kvalitets-merkene. Konsernet distribuerer varer over hele verden, og vokser stadig på eksportmarkedet.

Familien Ciccareli eier og driver fremdeles konsernet med hode og hjertet.

- Etiske prinsipper
- Respekt for kunden
- Naturlige ingredienser
- Topp kvalitet
- Fordelaktige priser

ROSA-bivokskremen er vår absolutte FAVORITT!

Super for tørr hud, problemhud og kløe. God å bruke når man er solbrent, trenger ekstra fukt, og ønsker noe som fyller ut huden. Antialdringseffekten er en bonus <3  Denne bruker mange av de som ikke tåler andre hudkremer og som ønsker det "lille ekstra".

Dufter helt nydelig og har en fantastisk konsistens!

ANBEFALES!


Cupra Rosa FAVORITT!

Cupra Rosa er en fantastisk pleiende og velgjørende krem for tørr hud. Bruk gjerne kremen morgen og kveld. Kremen kommer både i krukke og tube. Anti-aging! Mange bruker denne mot tørre flekker og eksemhud!

Krukke 100ml og Tube 75ml

Håndkrem

Fuktighetsgivende håndkrem med pleiende og mykgjørende egenskaper. Trekker godt inn i huden. Inneholder bl.a Bivoks og Glyserin.

75ml

Anti- rynkekrem

Rik anti-rynkekrem med lett konsistens som trekker godt inn i huden. Kremen innholder pleiende aktive ingredienser som jobber med å redusere hudens aldringstegn. Inneholder bl.a  Vitamin A, Jojobaolje, Karite-smør, Beta Glucan, Avokado og Druekjerneolje. UV- filter.

50ml

Pleiende nattkrem som trekker godt inn i huden og stimulerer hudens cellefornyelse. Innholder  gjær-ekstrakt som bl.a hjelper til med hudens opptak av oksygen. Melkeprotein virker pleiende og mykgjørende. Vitamin A motvirker bl.a dehydrering og gjenoppretter hudens fuktighetsbalanse. Innholdet av Rapsolje virker beskyttende og motvirker aldrings-tegn.

50ml  

Dagkrem

Fuktighetsgivende og pleiende dagkrem til voksen hud. Gir huden spensts og elastisitet. Inneholder Ris- protein for å opprettholde hudens egen produksjon av collagen. Soya protein hjelper til med å opptrettholde hudens egen spenst og styrke. Vitamin A motvirker bl.a dehydrering. Inneholder UV filter.

50ml

Renseservietter til fjerning av makeup og som renser og toner huden. Inneholder Honning og Aloe vera- ekstrakt. Dermatologisk testet.

25 stk

Øyeserum

Cupra Øyeserum jobber aktivt i huden for å motvirke de fine linjene rundt øynene. Inneholder bl.a Soya Peptider og Risprotein som gir huden fuktighet, elastikk og ivaretar hudens collagen.

15ml

Aktivt virkende tannkrem som rengjør tenner og gum. Inneholder Micro Granulat som fjerner plakk og Aktivt Oksygen som fjerner misfarging på tennene. Inneholder fluor.

75ml

Mild tanngele basert på naturlige urter som skånsom rengjør tenner og gum. Inneholder Micro Granulat som fjerner plakk og fluor. Forebygger tannsten.

75ml 

Nyhetsbrev

Jeg vil abonnere på nyhetsbrevet.

 

 

Terrigeno AS -  Tel.+ 47 69 25 60 40