Handlevogn

Antall varer:0stk
Sum: NOK 0,00
Til kassen
Mine sider

 

                                                            

 

                                                           

     

 

     

 

KJÆLEDYR

______________

BIO-serie til kjæledyret


Nå har vi vår egen BIO-serie  fra Italia, utviklet spesielt for våre kjæledyr.

Kun det beste er godt nok til våre kjæledyr, og i denne serien er det kun rene ingredienser, som motvirker flått, lopper og andre parasitter. Dufter nydelig og etterlater pelsen skinnende blank.I serien finnes det Sjampo(100ml & 500ml), Balsam(100ml&500ml), Hudbalm/potesalve(90g), Flåttolje(100ml), brosjyrer, stor plakat DIVA, papirposer.


Litt om oljene vi bruker i våre dyreprodukter:

NEEM-olje: motvirker parasitter og har antibakterielle, sårhelende, antiseptiske og soppdrepende egenskaper.


TEA TREE-olje: effektivt middel mot lus og parasitter hos dyr. Antiseptisk, soppdrepende og renser huden effektivt.


NESLEAVTREKK: har en effektivt rensende virkning, er astringerende og har betennelsesdempende effekt. Velegnet i behandling av betent hud!


ETERISK LAVENDEL-olje: Rensende og beskyttende egenskaper. Er beroligende og godt egnet i behandlingen av uren og betent hud. Spesielt hos hunder med tørr hud som f eks kinesiske nakenhunder.

Visste du at det ikke finnes noe lovverk i Norge som pålegger produsenter å ha på ingredienser på dyreprodukter? Vi ønsker å informere om hva du bruker på ditt kjæledyr, og dermed også deg selv når du dusjer og steller kjæledyret ditt med våre produkter.

Hele serien er uten skadelige kjemikalier og er en ren BIO-serie - når kun det beste er GODT NOK! Vi anbefaler hudbalmen spesielt til hunder som sliter med vanskelig hud og har selv erfart at den kan gjøre svært tørr hud både myk og kløefri!

Nyhetsbrev

Jeg vil abonnere på nyhetsbrevet.

 

 

Terrigeno AS -  Tel.+ 47 69 25 60 40