Handlevogn

Antall varer:0stk
Sum: NOK 0,00
Til kassen
Mine sider

 

                                                            

 

                                                           

     

 

     

 

NATURALLY EUROPEAN

Naturally European


Naturally European
har plukket de beste råvarene Europa har å by på til denne vakre serien. Bruken av lokale råvarer er et bevisst valg, noe som fører til mindre transport og derav mindre forurensning. I serien finner du både kroppspleie og dufter til hus & hytte.Flytende såpe
Naturally European produserer såpene sine i Porto, i Portugal, hvor såpeproduksjon har lange tradisjoner. Såpene er beriket med bl.a søt mandelolje og er 100% vegetabilske. Gir mykt skum som ikke tørker ut huden. Inneholder kun naturlig farge og duft. Passer til alle hudtyper. 500ml

Håndkrem
Pleiende håndkrem med bl.a shea-smør som gir fantastisk myke hender. Shea-smøret er legende samt myktgjørende og beskyttende. 75ml
KÅRET til BEST i TEST i VOGUE UK 2015!


Body Lotion
Pleiende bodylotion basert på solsikkeolje, kukuinøttolje og kokosnøttolje. Ingrediensene er fuktighetsgivende og rike og gir næring til huden. Kremen trekker lett inn og gjør huden myk og smidig. Brukes gjerne når huden føles stram og tørr som etter soling, vind eller kulde. 500ml


Dusjgele
Skummende dusjgele som rengjør huden uten å tørke den ut. Dusjgelen gjenoppretter hudens fuktighetsbalanse og har frisk og naturlig duft. 500ml


All Over Bodybutter
Bodybutteret er rik og pleiende og gir ekstra fuktighet til huden. Brukes gjerne på ekstra tørre partier. Påføres gjerne etter dusj og bad for å opprettholde hudens egen fuktighetsbalanse. 230ml


Såpestykker 230g
Naturally European produserer såpene sine i Porto, i Portugal, hvor såpeproduksjon har lange tradisjoner. Såpene er beriket med bl.a søt mandelolje og er 100% vegetabilske. Gir mykt skum som ikke tørker ut huden. Inneholder kun naturlig farge og duft. Passer til alle hudtyper.
Display med 36 stk Håndkrem 75ml
6 dufter x 6 stk håndkrem i duftene Ingefær/Lime, Lavendel, Melk, Rose, Verbena og Salvie.

Lipbalms display a 36 stk ass + testere
Herlige lipbalms med sheasmør og bivoks, som gir masse fuktighet til leppene. 15ml.Kommer i lekre gaveesker! Kommer i display med 6 fantastiske dufter: Ingefær Lime, Granateple, Hyllebær, Mint, Grapefrukt, Solbær.

Lipbalmene inneholder 100% naturlige og pleiende ingredienser og gjør leppene myke og glansfulle, samtidig som de pleies og holdes freshe.

Naturally European lipbalms er laget av 100% naturlige ingredienser. Den perfekte sammensetningen inneholder fuktighetsgivende egenskaper som Solsikkeolje, Sheasmør, Bivoks, Jojoba og Vitamin E.

Det er helt normalt å oppleve at lipbalmene kan bli mer rennende i konsistensen da de inneholder kun naturlige ingredienser, samt at de kan krystallisere seg når de blir tatt i bruk. Dette er på grunn av de naturlige ingrediensene og temperaturendringer, som også kan variere fra duft til duft, og smak til smak. Sheasmør kan krystalliseres, men smelter godt inn i leppene ved påføring. Det er ikke noe galt med produktene når dette skjer!

Ulikt mange andre merker, bruker ikke Naturally European kjemikalier som petroleumsgele i sine lipbalms. Petroleumsgele gir masse gloss, da den etterlater et lag av petroleumsfettlag på leppene, men den trekker ikke inn og tilfører god fuktighet, noe som er viktig for de fleste, for velpleide lepper. Dette gjør lipbalmen til Naturally European – en ren nytelse og med fantastiske dufter!


Roll-on parfymer i display a 36 stk ass+ testere
Lekre roll-on parfymer som er praktiske å ha med i vesken, og supre venninnegaver! Kommer i lekre gaveesker og finnes i 6 ulike dufter:
Fresia Pære, White flowers (cotton), Exotic Pomelo, Fig Noir, Tonka Mojito, Blackberry Musk.
Kan også kjøpes i hele kolli pr duft ved behov for påfyll.


Duftpinner
Dekorativ hjemmeparfyme i glassflasker og lekre gaveesker. 100ml. Sett 1-3 pinner i flasken, og snu dem 1 gang i uken. Gir en deilig duft i rommet.

Duftlys
Duftlys med 100% soyavoks og fantastiske dufter. Kommer i lekker gaveeske. 200g. Brennetid ca 40 timer.

Duftkonvolutter
Duftkonvolutter til bruk i skuffer og skap, skoskap, garderober, lintøyskap, kontoret, bilen, gangen, badet eller der du ønsker en frisk duft i rommet. Rist opp posen innimellom for å booste duften.


Den komplette serien kommer i følgende dufter:
Ingefær Lime, Roseblader, Verbena, Melk og Fresia Pære.
(unntatt lipbalms & roll-on parfymene som har egne dufter)

Nyhetsbrev

Jeg vil abonnere på nyhetsbrevet.

 

 

Terrigeno AS -  Tel.+ 47 69 25 60 40