• Rask levering
  • 100% norsk nettside med lager i Norge
Priser inkl. mva

Håndrens med spray

I motsetning til mange andre håndsprit på markedet renser ikke bare disse sprayene hendene dine, men de etterlater også en himmelsk herlig duft på huden som vedvarer over tid! Så her har du 2-i-1, både duft og rens!

Disse er herlig velduftende og svært effektive med hele 75% alkoholinnhold. 

Når du bruker disse er det som ved all håndrens viktig at du sprayer en generøs dose på hendene dine sånn at de blir helt dekket av håndrensen. Gni hendene sammen og pass på at du dekker alle fingre, mellom fingrene og på neglene i tillegg til håndflaten. La sprayen tørke helt inn i huden før du tar på noe. Påfør gjerne før og etter for eksempel butikkbesøk osv.

Håndrensen er tilsatt aloe vera og vitamin E for å gi fuktighet og næring til huden sånn at huden ikke tørker ut pga alkoholen, og kommer i en praktisk reisestørrelse på 100 ml.

.

Viktig informasjon:

Det er svært viktig å huske at denne type produkter alltid skal benyttes med den største varsomhet med tanke på åpne flammer. Dette er selvsagt meget brannfarlig væske og damp da den innholder mye alkohol. Derfor er det viktig at hendene er helt tørre etter bruk av sprayen før man berører gjenstander i omgivelsene. Sprayen må heller ikke lagres eller benyttes ved høye temperaturer eller ved åpne flammer. Væsken bør heller ikke komme i nærheten av elektriske installasjoner som stikkontakter, lysbrytere, varmekilder, og sikkerheten ved bruk og plassering må spesielt vurderes i områder hvor barn eller andre grupper med økt risiko for utilsiktet inntak ferdes.