• Rask levering
  • 100% norsk nettside med lager i Norge
Priser inkl. mva

Hvite Vindruer

fra Panier des Sens

En vakker serie fra det franske huset Panier des Sens med Livets perle - som den hvite vindruen er kjent som. Hvite vindruer har en helt spesiell egenskap ved at den tilfører huden masse fuktighet, samtidig som den beskytter huden mot for tidlig aldring. Den bygger opp collagenet og elastistiteten i huden, motvirker rødme i huden og gir huden en fantastisk glød som gir et friskt utseende.

I historien er Livets perle (grape) en tradisjonell medisin, som har spilt en viktig rolle både innen beauty-bransjen og innen phytoterapien (historien om urter) gjennom tusenvis av år. Druene er fulle av antioksidanter som beskytter mot ytre påvirkninger som blant annet sol, vær, vind, kulde og tobakksrøyk, gir masse fuktighet og bygger opp huden ved å booste collagenet og elastinet som vi har naturlig i huden. Serien inneholder opp til 97% naturlige originalingredienser og passer til alle hudtyper, og spesielt til hud som er tørr og trenger en ekstra vital boost.


Med fantastiske ingredienser som druekjerneolje, økologisk drueekstrakt, polyfenoler fra vinblader, sheasmør og glyserin.