Rescue Bath Oil Set 3x20ml
(Klikk for større bilde)
Rescue Bath Oil Set 3x20ml      Rescue Bath Oil Set 3x20ml      Rescue Bath Oil Set 3x20ml

Rescue Bath Oil Set 3x20ml

S51917

Sett med 3 nydelige og effektive badeoljer fylt til randen av aktive eteriske oljer.

De-stress: Den perfekte beroligende blandingen til badet ditt! En herlig mix av sort pepper, og eteriske oljer fra mandarin og lavendel som virker lindrene på kropp & sjel. Lys mandarin virker velgjørende, forfriskende og beroligende, mens lavendel bidrar til å balansere kropp & sjel, og å stresse ned. Svart pepper varmer og letter musklene mens de andre oljene hjelper til med å roe sinnet. Denne trioen av rike eteriske oljer er den ideelle blandingen for deg som ønsker å stresse ned, eller bare skape et øyeblikk av fred og ro på ditt eget bad.

Søvndyssende: Denne herlige blandingen av eteriske oljer er like beroligende som den er velduftende. La de gåtefulle aromaene fra Salvie spre seg i rommet og fylle sansene dine. Salvie virker beroligende og er med på å gi en følelse av ro. Lavendel tilbyr en balanserende effekt for kropp & sjel og er fullpakket med beroligende kvaliteter som virker søvndyssende. Kamille er en av verdens mest beroligende eterisk oljer, beroliger urolig hud mens du roer sinnet for en fredelig søvn.

Ømme muskler: La denne herlige duften av ro omfavne kropp & sinn. Dette er en spesiallaget blanding av eteriske oljer designet for å friske opp sansene dine, og samtidig beroligende og lette stramme, ømme muskler. Beroligende toner av lavendel er jobber sammen med helende blomsternoter av eukalyptus. Du vil også kjenne duften av rosmarin som en balsamico, en treaktig undertone som letter spenningen i kroppen og virker stimulerer. Så tilslutt ett friskt dryss av ingefær som varmer og samtidig bidrar til å lette ømme, spente muskler.

Duft:
De-stress:
Sort pepper, Tangerine & Lavendel

Søvndyssende:
Lavendel, Salvie & Kamille

Ømme muskler:
Eukalyptus, Lavendel, Ingefær, Rosmarin & Arnica

Repair serien kom til i kjølvannet av «det nye normale», og serien bruker eteriske oljer og aktive ingredienser designet for å gi deg essensen av et SPA inn i ditt eget hjem.

Serien tilbyr bad og kroppsprodukter, tekstil spray, duftpinner og duftlys som virker beroligende for «kropp og sjel».

Sett:
3 oljer pr sett
3 x 20ml

🐰 Cruelty Free 🌱 Vegan Friendly

*Forhandler:
Minimumsantall 6 stk (1 kolli/eske)
Testere ikke tilgjengelig
Artikkelnummer:S51917
Enhet:stk
 
 
kr219,00 / stk
Lagerstatus: På lager
Stk:
Skriv ut
Vis stort bilde
PDF