Handlevogn

Antall varer:0stk
Sum: NOK 0,00
Til kassen
Mine sider

 

                                                            

 

                                                           

     

 

     

 

ALEPPOSÅPE fra Syria

Alepposåpe fra Syria

Le Sultan D`Alep

For de som sliter med psoriasis og andre hudplager, anbefales det å bruke så høy prosent av laurbærolje som mulig. Jo høyere prosentandel med laurbærolje, dess kraftigere virker såpen på problemhud! Husk å alltid sjekke hva du kjøper!


Hvilken såpe skal jeg velge?

  20% - vanlig til sensitiv hud

 30% -sensitiv til problemhud

  40% - problemhud til eksem og psoriasis


 Vi lagerfører:
20% og 40% såpestykker, samt 30% flytende såpe med pumpe, med og uten naturlig lavendelolje.

Den flytende med naturlig lavendelolje er praktisk å bruke som en forebyggende kur mot lopper og lus, da de ikke liker lavendel!


- Heia😊fantastisk såpe den Alepposåpa. Min datter har siden hun har vært født hatt tørre og ru hender. Mengder av håndkrem er brukt opp igjennom 13 år. Vipps med denne såpen er hendene hennes myke og glatte. 😍💕
- Linda F. Tegneby, Våler


- Fantastisk såpeJeg har litt eksem på hendene. Det er så godt som borte etter 2 uker med Alepposåpa

-Wenche Storvold, Trondheim- Knallgod såpe! Liker den nye duften og såpen er SÅ bra for atopisk eksem!

- Hilde Holte Eriksen, Oslo


- Jeg har vært plaget av psoriasis nesten hele livet. Har vært hos mange spesialister og leger. Noen av preparatene jeg har fått har hjulpet en liten stund, men ikke over tid. Heldigvis kom jeg over Alepposåpen. Bruker både den flytende og den faste håndsåpen. Denne såpen fungerer veldig bra på meg."

-  Bjarte Vangsnes, Moss


- Har en sønn på 14 år som er plaget med kviser. Når han bruker alepposåpen i dusjen, hver dag, holder han huden kvisefri! Ser stor forskjell om han bruker en annen såpe i noen dager. Takk og lov for Alepposåpen og mindre tenåringstrøbbel i huset! Så fornøyd:)

- Jan D, Follo


Sånne tilbakemeldinger får vi stadig på mail, telefon og innboksen på facebook. Så hyggelig at mange har så god lindring på sine hudplager!


👏


Alepposåpen er den eldste såpen vi kjenner.

Den ble først produsert for mer enn 4000 år siden i Aleppi, Syria, i gamle Mesopotamia og er den første kjente såpen i verden. I dette området finner vi også de aller første sporene av skriftlige kilder, rundt område Ugarit. Området står bl.a på UNESCOs liste over verneverdige byer.  Mesopotamia var kulturens vugge hvor både kosmetikk, vitenskap og medisin fikk utvikle seg. Aleppo såpen blir fremdeles produsert på samme måte som for 4000 år siden.

Den aller første såpen ble laget av olivenolje, laurbærolje og aske fra en plante i sjøen som heter "salicorn". Dette dannet starten for produksjonen av såpen slik den fremstår i dag med en såpeblanding som inneholder oliven og laurbærolje. Laurbærolje kommer fra viltvoksende trær og koster 8-10 ganger så mye som olivenolje. Såpen blir kun produsert i byen Aleppo, nord i Syria på tradisjonelt vis.


Hvorfor bruke Alepposåpe?

Såpen kan brukes av alle hudtyper. Den anbefales også for sensitiv hud.

Jo høyere %-andel av laurbærolje, jo mer er såpen anbefalt ut fra et dermatologisk synspunkt. 

Såpen gir en naturlig behandling mot hudproblemer slik som kviser, eksem og psoriasis. Aleppo såpe er laget av en blanding med laurbærolje og olivenolje. Dette gjør at den har unike egenskaper. Laurbæroljen åpner porene og olivenoljen trekker inn i huden (jo mer laurbærolje jo lenger ned i huden kommer olivenoljen.) Olivenoljen renser, rengjør og har en desinfiserende effekt. Laurbæroljen gir glatt og myk hud, og hjelper til med å fjerne døde hudceller.  Dette gjør såpen til en perfekt og naturlig hudpleie.


Såpen blir brukt på de fineste badehusene i Midtøsten. Der brukes den blant annet ved massasje. De pleiende egenskapene og varmefriksjonen gjør huden ren og myk.


Produktinnhold:

90% av oljene i såpen er laget av en blanding med olivenolje og laurbærolje. Såpen er helt vegetabilsk, noe som gjør at den kan brukes av alle - også de med hud problemer (for eksempel psoriasis og eksem).

Aleppo såpen er stemplet med et merke. Dette merke  indikerer blandingsforholdet mellom laurbærolje og olivenolje. Såpen blir definert ut fra hvor høy %-andel av oljen som er laurbærolje. Det vil si; inneholder såpen 20% laurbærolje blir den kalt en "20% Aleppo såpe". Laurbæroljen er dobbelt så dyr som olivenoljen. Dette gjør at såpen i utgangspunktet burde være dyrere jo mer laurbærolje den inneholder. Det stemmer ikke alltid!

Her er det viktig for forbrukerne å se at det ikke alltid er den sterkeste såpen som  koster mest. Våre såper er ofte rimeligere enn såper med lavere prosentandel, da vi fokuserer på innhold og ikke innpakning.


Anbefalt bruk:

Såpen har bl.a meget god effekt på psoriasis og eksem. Start med et lavt innhold av laurbærolje (f.eks. 20%). Dette for å gi huden tilvenning til såpen. Bruk gjerne sterkere såpe etterhvert, (f.eks. 40%) når huden er tilvendt såpen.

Bruk den som: Barbersåpe, Kroppsvask, Ansiktsvask, Håndvask og Sjampo.
(Den flytende såpen bli også bruk til sjampo av de som plages med psoriasis i hodebunnen)Grunnet urolighetene i Aleppo har vår produsent valgt å flytte hele sin produksjon til Latakie i Syria, hvor såpen fremdeles blir produsert etter samme gamle tradisjon som gjennom de 600 årene de har drevet med Alepposåpe. Såpene blir så sendt til Frankrike for å kvalitetskontrolleres. De kontrolleres i 2 uavhengige laboratorier, et statlig og et privat. Dette for å garantere at kvaliteten og innholdet stemmer med det vi ønsker.

Vi føler med det Syriske folket og håper det blir en snarlig og fredelig løsning ♥


Nyhetsbrev

Jeg vil abonnere på nyhetsbrevet.

 

 

Terrigeno AS -  Tel.+ 47 69 25 60 40