Handlevogn

Antall varer:0stk
Sum: NOK 0,00
Til kassen
Mine sider

 

                                                            

 

                                                           

     

 

     

 

TERRIGENO HONNING SERIE


Terrigeno Honningserie"Jeg bruker Terrigeno leppepomade. Den er helt fantastisk! Jeg strever med seborèisk eksem, særlig på og rundt leppene. Med denne under kan jeg bruke leppestift igjen:)"

- Lene Strand-Langbakk, Oslo


"Endelig en leppepomade som funker på mine lepper. Er plaget av munnsår fra tid til annen, og merker at deres leppepomade gjør at jeg får mildere utbrudd, samt raskere helingstid! Endelig!"

- Tina B. Ellefsen, Moss


"I`m a French globetrotter. When I`m travelling, I always have a lipbalm in my pocket. I never know the temperature that will appear in the country I`m going to, and want good protection for my lips. I`ve tried many lipbalms from all around the world and the best one that I`ve ever found is Leppepomade by Terrigeno. It keeps my lips protected, moisturized and soft. Just as I want it."

- Claire Kaczynski, France


"Denne kremen kan sammenlignes med det beste pålegget i kjøleskapet, alltid tomt først!"

- Hege Haslerud, Bærum


"Hei, jeg har slitt med utslett i hendene og har måttet bruke kortisonkremer i flere år. Kom inn i en butikk som hadde en tester som jeg fikk prøve, på deres hånd- og fotkrem og prøvde denne. Jeg oppdaget stor bedring på hendene mine samme kveld, til min store forundring. Hvor kan jeg få kjøpt denne kremen? Har også en venninne som gjerne vil prøve den."

- Liv Wallentinsen, Egersund


- Honning har helt siden det gamle Hellas, og Kleopatra sin tid,
blitt brukt som en naturlig del av hudpleie og naturmedisin.

- Honning har unike egenskapen og holder bl.a. på fuktigheten når den brukes i hudpleie. Samtidig inneholder den stoffer som virker velgjørende og pleiende for huden.

- Honningen virker antiseptisk på sår. 

- Honning er naturlig anti-oksidant, noe som hjelper til med å beskytte huden mot farlige stråler fra solen. Samtidig virker honningen stimulerende på huden.

- Honning- produktene er også perfekte for sensitiv hud.
Honning - naturens egen skjønnhetskilde


DUO 2 in 1

Leppepomade & håndkrem i samme tube


Honning hånd- og fotkrem

Mykgjørende og fuktighets givende hånd- og fotkrem som hjelper mot tørr hud, hudsprekker, fortykninger i huden og hud-irritasjoner. Kremen er lindrende og inneholder bl.a. olivenolje, karitèsmør og jordnøttsolje som er med på å gi den gode effekten. Bruk denne fantastiske kremen i daglig pleie av slitne hender og føtter. Kremen er produsert av våre Italienske farmasøyter.

Leppepomade Honning

Honning Leppepomade med propolis og kamilleolje som mykgjør, samt bivoks som forsegler fuktigheten i leppene. Meget god konsistens og duft. SPF 7.Økologisk bivoks

Bivokskrem er fin for sprukken og sensitiv hud. Bør prøves av alle med hud problemer. Kremen innholder ikke vann og kan derfor brukes som kuldekrem.

Nyhetsbrev

Jeg vil abonnere på nyhetsbrevet.

 

 

Terrigeno AS -  Tel.+ 47 69 25 60 40