Eco Refill Lemon Mint 500ml
(Klikk for større bilde)
Eco Refill Lemon Mint 500mlEco Refill Lemon Mint 500mlEco Refill Lemon Mint 500ml

Eco Refill Lemon Mint 500ml

D241320

En praktisk og miljøvennlig refill fylt med en herlig velduftende flytende såpe med en fresh duft av sitron og mynte, som er laget i Provence, og som passer til både kropp og hender.

Såpen vasker huden helt forsiktig og inneholder milde og biologisk nedbrytbare ingredienser. Minimum 98% av ingrediensene kommer fra naturlig opprinnelse og er basert på økologiske oljer. Såpen er produsert i Provence på tradisjonell Marseille såpe oppskrift og supplert med økologisk olivenolje fra Provence og rødt risekstrakt fra Camargue.

Duft:
Duften av økologisk sitronolje, beriket med frisk mynte gir en herlig, frisk og delikat duftopplevelse som gir deg følelsen av å være i en solvarm sitronlund omgitt av friske urter. Sitronoljen dufter friskt, oppkvikkende og energigivende. Den bringer frem bilder av saftige sitroner og gir en klar og ren aroma som kan løfte humøret og gi en følelse av våkenhet og vitalitet. Mynte har en karakteristisk friskhet og mintaktig aroma som er med på å legge til en ekstra dimensjon til duften. Den gir en undertone og en følelse av renhet og er med på å virke beroligende for sansene.

Sammen skaper sitronolje og mynte en duft som er harmonisk og balansert. Den er ikke bare oppkvikkende, men også avslappende, og den kan være ideell for morgenoppfriskning eller som en avslappende del av din kveldspleierutine.

La deg bli omgitt av denne friske og delikate duften som gir deg en følelse av friskhet og renhet hver gang du vasker hendene eller tar en dusj. Det er som å ta en liten pust av frisk luft rett fra naturen.

500ml (en refillpose på 500ml vil gi deg ca 450 håndvasker eller 140 dusjer)

*Forhandler:
Minimumsantall 6 stk (1 kolli/eske)
Testere ikke tilgjengelig
Artikkelnummer:D241320
Enhet:stk
 
 
kr279,00 / stk
Lagerstatus: På lager
Stk:
Skriv ut
Vis stort bilde
PDF