Om oss

terr - bilde

Kort om oss

Vi har spesialisert oss på naturbaserte velværeprodukter, og har drevet import, salg og distribusjon av denne type produkter siden 1991. Hovedkontoret vårt ligger i Moss, og alle produktene blir lagerført på et eksternt lagerhotell i Norge. 

Vi har basert utviklingen av firmaet på 4 grunnprinsipper:

- Kvalitet

- Respekt for miljøet

- Sosialt ansvar ved produksjon

- Videreføring av gamle tradisjoner kombinert med utviklingen av ny vitenskap

.

Vår historie

Vår historie begynte for over 30 år siden. Som ett av de aller første firmaene her i Norge begynte vi å selge rene, naturlige og miljøvennlige velværeprodukter med kortreiste ingredienser. Før dette var det stort sett ingen som snakket noe særlig om innholdet i såper og kremer, og i hvertfall ingenting om kortreiste og miljøvennlige ingredienser. Så det har vært en spennende reise!  

.

Innovative produkter som skaper trender

Vi var en av de første her i Norge som kom med naturlige og velduftende husprodukter fylt med økologiske og eteriske oljer.

Klesvasken, tøymykneren, oppvasken og husvasken fra Durance er i dag velkjente produkter på det norske markedet. Vi ser også at de som har brukt produktene i årevis har videreført tradisjonen til sine barn, og at vi har en stadig økende yngre kundegruppe. Gøy for oss og ikke minst bra for miljøet!

I dag finnes det jo flere kopier av disse produktene på markedet, men ingenting er tydeligvis som originalen! Det er litt morsomt å tenke på at disse produktene ble introdusert på det norske markedet for over 30 år siden, og uten noen som helst form for markedsføring tok salget sakte med sikkert helt av nettopp pga kvaliteten på produktene. Det er sjeldent at et produkt holder seg gjennom så mange år, så det sier vel det meste.

.

I dag

I dag kan vi tilby tusenvis av ulike velværeprodukter i alle prisklasser og design. Fellesnevneren for disse er at vi ønsker å tilby rene produkter med mest mulig naturlige og ikke minst mest mulig kortreiste ingredienser.

Vi fører produkter fra flere kjente merker fra Europa og Syria. Hos oss finner du alt du trenger innen hud, hjem og duft. Produktene skal være milde, rene og miljøvennlige, og ha et lekkert design.

.

Private label

Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker å produsere egne produkter under eget merke. Vi er riktig for deg hvis du er opptatt av miljøet og av at produktene dine skal produseres et sted der man tar sosialt ansvar. Vi har et bredt kontaktnett innen produksjonsmiljøet av miljøvennlige produkter i Europa og hjelper deg gjerne.

.

Firmagaver 

Vi kan tilby flere gode løsninger for firmagaver.  Her finner du herlige velværeprodukter for hele familien. Ta gjerne direkte kontakt så hjelper vi deg!