Hvite Vindruer

En vakker serie fra det franske huset Panier des Sens. Hvite vindruer (også kjent som Livets Perle) har helt spesielle egenskaper. Den tilfører huden fuktighet, samtidig som den beskytter huden mot for tidlig aldring. Den bygger også opp collagenet og elastistiteten i huden og motvirker rødme i huden og gir huden en fantastisk glød som gir et friskt utseende.

Gjennom historien er Livets perle (grape) en tradisjonell medisin, som har spilt en viktig rolle både innen beauty-bransjen og innen phytoterapien (historien om urter) gjennom tusenvis av år. Druene er fulle av antioksidanter som beskytter mot ytre påvirkninger som blant annet sol, vær, vind, kulde og tobakksrøyk, gir mye futighet og bygger opp huden ved å booste collagenet og elastinet som finnes naturlig i huden. Serien inneholder opp til 97% naturlige originalingredienser og passer til alle hudtyper, og spesielt til hud som er tørr og trenger en ekstra vital boost.


Med fantastiske ingredienser som druekjerneolje, økologisk drueekstrakt, polyfenoler fra vinblader, sheasmør og glyserin.