Håndkrem Pantelleria 100ml
(Klikk for større bilde)
Håndkrem Pantelleria 100mlHåndkrem Pantelleria 100mlHåndkrem Pantelleria 100ml

Håndkrem Pantelleria 100ml

RM3418

En luksuriøs herlig velduftende håndkrem med fuktighetsgivende ingredienser som Aloe Vera og Vit E og med dufter inspirert av Italias planter og frukter. Trekker lett inn i huden og etterlater den myk og full av duft og fuktighet.

Pantelleria, er en øy som ligger mellom Afrika og Europa, med koboltblått hav så langt øye kan se. Øya kalles også "Den Sorte Perlen" i Middelhavet. En øy full av vill vegetasjon og fjell. Kapersblomsten, med en rosa hvit farge, stor og prangende, er selve symbolet på denne øya med sjelden skjønnhet og unikhet. Pantelleria, en sjelden perle av Middelhavet.

Duft:
En fortryllende duftopplevelse! Duften åpner seg med en frisk note av grønn fiken og appelsinskall, noe som gir en umiddelbar følelse av friskhet. Hjertet av duften avslører en delikat balanse mellom sensuelle jasmine-nyanser og fortryllende dufter fra fikenblader. Til slutt kjenner du et hint av varme noter fra treverk og musk som gir en subtil sødme. En duft som harmonisk blander friskhet, sensualitet og varme.

Toppnoter: Piggpære, Appelsinskall, Grønt Eple
Hjertenoter: Fiken Blader, Jasmin, Gardenia, Iris
Basenoter: Vanilje, Sedertre, Musk

100ml

*Forhandler:
Minimumsantall 6 stk
Artikkelnummer:RM3418
Enhet:stk
 
 
kr100,00 / stk
Lagerstatus: På lager
Stk:
Skriv ut
Vis stort bilde
PDF