Ultra-Active Smoothing Oil Hvite Vindruer 100ml
(Klikk for større bilde)
Ultra-Active Smoothing Oil Hvite Vindruer 100mlUltra-Active Smoothing Oil Hvite Vindruer 100mlUltra-Active Smoothing Oil Hvite Vindruer 100mlUltra-Active Smoothing Oil Hvite Vindruer 100ml

Ultra-Active Smoothing Oil Hvite Vindruer 100ml

PINT16038

Laget med bare 12 ingredienser, for å glatte, gi næring og å gi ekstra glød til huden.

Oljen inneholder ekstrakter fra hvite vindruer, som er kjent for sine fantastiske antioksidanter. Den tilfører fuktighet, samtidig som den er med på å reparere huden. Etterlater huden fresh og fantastisk velduftende, og håret mykt og blankt.

En Dry-body-oil sprayes direkte på hud eller hår. Den gir umiddelbart en eksklusiv følelse av velvære og tilfører fuktighet uten å virke fet.

Påfør daglig på tørr eller litt fuktig hud ved hjelp av sirkulære bevegelser oppover. Den tørre oljeteksturen, med sine freshe velduftende notater gir en nydelig duft til huden, og sikrer at du kan kle på deg raskt etter bruk. Brukes alene eller sammen med den nye Active Firming kremen.

✔️ 95% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse
✔️ Ansikt, kropp og hår
✔️ Dermatologisk testet
✔️ Med lokalt dyrkede økologisk ingredienser
✔️ I lekker glassflaske med trekork
✔️ Made in France
✔️ Vegan vennlig

Duft:
En unik, vakker, frisk og glitrende fresh duft! En duft av hvite vindruer, forsterket av lilje, solbærknopp, lotusblomster og friske urter. Frisk og skjønn!

100ml

*Forhandler:
Minimumsantall 6 stk i kolli
Artikkelnummer:PINT16038
Enhet:stk
 
 
kr299,00 / stk
Lagerstatus: På lager
Stk:
Skriv ut
Vis stort bilde
PDF