Duftpinner Geranium & Ginger 250ml
(Klikk for større bilde)
Duftpinner Geranium & Ginger 250mlDuftpinner Geranium & Ginger 250mlDuftpinner Geranium & Ginger 250ml

Duftpinner Geranium & Ginger 250ml

RM3465

Opplev den perfekte kombinasjonen av velvære og beskyttelse med vår vakre og ikke minst herlig velduftende duftspreder! Den inneholder en harmonisk blanding av geranium og ingefær, som ikke bare har en forfriskende og beroligende aroma, men som også er svært effektiv for å holde mygg og andre insekter borte.

Nyt en behagelig atmosfære uten irriterende insekter, samtidig som du omgir deg med naturens mest delikate dufter. Vår duftspreder er den ideelle løsningen for både ute og inne enten det er hjemme eller på kontoret, og gir deg en fredelig, velduftende oase hele dagen.

Tips! Bruk den gjerne ute på spisebordet ditt for å unngå insekter rundt bordet.

Sett pinnene ned i flasken slik at duften trekker opp i pinnene, på denne måten sprer duften seg jevnt og delikat. Du regulerer selv hvor mye duft du ønsker med antall pinner i flasken. Kort sagt jo flere pinner jo sterkere duft. Kan like gjerne brukes ute som inne.

Duft:
Opplev den unike og forfriskende duftkombinasjonen av geranium og ingefær. Geraniumens blomsteraktige, litt søte noter balanseres perfekt med den friske aromaen av ingefær. Sammen skaper de en harmonisk duft som både oppfrisker og beroliger sansene. Denne sofistikerte blandingen gir hjemmet ditt en innbydende atmosfære, fylt med energi og ro. Perfekt for de som søker en balansert og revitaliserende duftopplevelse.

250ml

SOMMER EDITION - BEGRENSET ANTALL!

*Forhandler:
Minimumsantall 4 stk
Artikkelnummer:RM3465
Enhet:stk
 
 
kr285,00 / stk
Lagerstatus: På lager
Stk:
Skriv ut
Vis stort bilde
PDF