Duftpinner Pantelleria 500ml
(Klikk for større bilde)
Duftpinner Pantelleria 500mlDuftpinner Pantelleria 500mlDuftpinner Pantelleria 500ml

Duftpinner Pantelleria 500ml

RM3326

Vakre og generøse duftpinner fra italienske Rudy Profumi - sprer en nydelig duft i rommet!

Sett pinnene ned i flasken slik at duften trekker opp i pinnene, på denne måten sprer duften seg jevnt og delikat i rommet. Du regulerer selv hvor mye duft du ønsker med antall pinner i flasken. Kort sagt jo flere pinner jo sterkere duft.

Pantelleria, er en øy som ligger mellom Afrika og Europa, med koboltblått hav så langt øye kan se. Øya kalles også "Den Sorte Perlen" i Middelhavet. En øy full av vill vegetasjon og fjell. Kapersblomsten, med en rosa hvit farge, stor og prangende, er selve symbolet på denne øya med sjelden skjønnhet og unikhet. Pantelleria, en sjelden perle av Middelhavet.

Duft:
Duften åpner seg som en fortryllende hage med friske, grønne noter av saftig grønn fiken og en sprudlende undertone av appelsinskall. Den grønne friskheten gir umiddelbart assosiasjoner til frodige, solfylte hager med velduftende fikentrær og sitrusplanter. I hjertet av duften finner du jasminens elegante aroma. En subtil feminin sødme. Mot basen blir duften mer intens og jordnær. En fruktig skogsnote tar over, som om du har trådt inn i hjertet av en frodig skog som kombinert med muskens myke sensuelle undertoner gir et snev av varme og intimitet. Fylt med eteriske oljer som gir en jevn og mild duft i rommet.

Toppnoter: Piggpære, Appelsinskall, Grønt Eple
Hjertenoter: Fiken Blader, Jasmin, Gardenia, Iris
Basenoter: Vanilje, Sedertre, Musk

500ml

*Forhandler:
Minimumsantall 4 stk
Artikkelnummer:RM3417
Enhet:stk
 
 
kr499,00 / stk
Lagerstatus: På lager
Stk:
Skriv ut
Vis stort bilde
PDF