Hvordan bruke duftlys?

Kjenn duften av favorittduftlyset ditt. Det finnes kanskje ikke noen bedre måte å skape en hyggelig atmosfære på!

Tenn ett duftlys når du endelig kommer frem til hytta som har stått tom litt for lenge, eller tenn et lys på hjemmekontoret når du kjenner at energien synker til et kritisk lavnivå. Kjenn duften av gode minner fra herlige kvelder med nære og kjære. Hvor enn du tenner disse lysene så lokker kombinasjonen av ild og duft garantert frem en atmosfære fylt av hygge.

Duftlysene gir en mild og vedvarende duft i rommet. De kan enten stå utent eller tennes. Når de står utent vil de også avgi en helt mild duft, men selve duftspredningen skjer selvsagt ved brenning av lyset. 

Husk alltid å la lyset brenne i minimum 1 time, dette er for å utnytte voksen best mulig og for å hindre at lyset brenner skjevt. Hvis lyset har brent skjevt, er det viktig at du alltid dytter veken tilbake til midten av lyset mens voksen er myk. Hvis lyset brenner skjevt vil flammen kanskje komme for nært glasset, så det er viktig å følge med på dette. Og husk alltid å trimme veken!

DUFTER

Hva som er en god duft er utrolig individuelt, og hva som er for mye eller for lite duft varierer også veldig fra person til person. Det som er felles for de aller fleste er at forskjellige dufter vekker både følelser og minner. Da er det ikke så rart at duftene hjemme hos deg også kan påvirke dagliglivet ditt.

Det eneste vi anbefaler er at du begrenser duftene til en duft i hvert rom for å unngå at det blir for mye. Med andre ord "less is more"!

STUEN

Det er selvsagt ingen duft som er feil. Men husk at stuen er ett av de rommene der du gjerne oppholder deg over et lengre tidsrom om gangen, så duften her bør kanskje ikke være for sterk. Velg gjerne en mild ren duft som alle kan like, og som du ikke blir lei av.

.

KJØKKENET

På kjøkkenet finner du gjerne allerede mange forskjellige dufter, så velg gjerne en friskt duft til kjøkkenet. Kanskje noe med sitrus eller varme frukter?

.

SOVEROMMET

Hva med en mild og beroligende duft av lavendel eller en mild duft av Cotton flower? Lavendel er kjent for å virke beroligende og assosieres gjerne med hvile og avslapning, så å duftsette soverommet med lavendel kan aldri bli feil.

.

BADET

Badet er kanskje det rommet som aller mest trenger litt duft. Her anbefaler vi rene friske dufter! La deg og dine gjester møtes av en ren fresh duft hver gang!

HJEMMEKONTORET

Sitter du på hjemmekontor så kan det bli både tungt og tett - så velg gjerne en duft som fremmer konsentrasjonen og som gir deg energi. Hva med  ingefær lime eller hvit te? Velg den duften som passer aller best for akkurat deg!