Hvordan bruke duftpinner?

Duftpinner gir en mild og vedvarende duft i rommet. Du setter pinnene ned i flasken slik at duften trekker opp i pinnene, og på den måten sprer duften seg jevnt og delikat i rommet. 

Duften reguleres med antall pinner du bruker. Kort sagt jo flere pinner jo sterkere duft. Du kan også snu pinnene av og til for å booste duften. Får du for eksempel besøk, og ønsker en liten duft-boost rett før de kommer så snu gjerne pinnene litt før gjestene kommer!

DUFTER

Hva som er en god duft er utrolig individuelt, og hva som er for mye eller for lite duft varierer også veldig fra person til person. Det som er felles for de aller fleste er at forskjellige dufter vekker både følelser og minner. Da er det ikke så rart at duftene hjemme hos deg kan påvirke dagliglivet ditt.

Det som er så fint med duftpinner er at her kan du være helt din egen sjef. Du velger selv styrken på duften ved antall pinner du bruker, du kan bruke krukken som følger med eller refill flaskene sånn som de er med pinner i, eller du kan helle duften over på din favorittvase og sette pinnene i her. Regelen er at det ikke er noen regel!

.

 .

Ett lite tips er at du begrenser duftene til en duft i hvert rom for å unngå at det blir for mye. Med andre ord "less is more"!

STUEN

Det er selvsagt ingen duft som er feil. Men husk at stuen er ett av de rommene der du gjerne oppholder deg over et lengre tidsrom om gangen, så duften her bør kanskje ikke være for sterk. Velg gjerne en mild ren duft som alle kan like, og som du ikke blir lei av.

KJØKKENET

På kjøkkenet finner du gjerne allerede mange forskjellige dufter, så velg gjerne en friskt duft til kjøkkenet. Kanskje noe med sitrus eller varme frukter?

SOVEROMMET

Hva med en mild og beroligende duft av lavendel eller en mild duft av Cotton flower? Lavendel er kjent for å virke beroligende og assosieres gjerne med hvile og avslapning, så å duftsette soverommet med lavendel kan aldri bli feil.

BADET

Badet er kanskje det rommet som aller mest trenger litt duft. Her anbefaler vi rene friske dufter! La deg og dine gjester møtes av en ren fresh duft hver gang!

HJEMMEKONTORET

Sitter du på hjemmekontor så kan det ofte bli både tungt og tett  - så velg gjerne en duft som fremmer konsentrasjonen og som gir deg energi. Hva med ingefær lime eller hvit te? Velg den duften som passer aller best for akkurat deg!