Cupra Rosa - alle hudtyper. Ansiktsserum m/hyaluronsyre   30ml
(Klikk for større bilde)
Cupra Rosa - alle hudtyper. Ansiktsserum m/hyaluronsyre   30mlCupra Rosa - alle hudtyper. Ansiktsserum m/hyaluronsyre   30mlCupra Rosa - alle hudtyper. Ansiktsserum m/hyaluronsyre   30mlCupra Rosa - alle hudtyper. Ansiktsserum m/hyaluronsyre   30ml

Cupra Rosa - alle hudtyper. Ansiktsserum m/hyaluronsyre 30ml

C0512C01

Hyaluronsyre er et molekyl som er naturlig tilstede i epidermis (overhuden din), der, takket være sin ekstraordinære evne til å absorbere og beholde store mengder vann, spiller det en viktig rolle når det gjelder hudens fuktighet. Hyaluronsyre i konsentrert serum, som brukes daglig, den har en utjevnende virkning som motvirker rynker og fine linjer, og bidrar til å minimere tegn på aldring og dehydrering. Noen få dråper er nok.

• Hjelper til med å strammer opp huden, noe som gir den tone, fasthet og elastisitet.
• Fukter dypt og motvirker derfor tørr hud.
• Styrker den epidermale barrieren og styrker huden, bekjemper tegn på tretthet og gjør hudfarge lysere og mer jevn og avslappet.

Hyaluronsyre i konsentrert serum har en lett og flytende konsistens, som ligner lipidfilmen som er naturlig tilstede i huden. Det sprer seg lett og absorberes raskt, slik at huden kan få mest mulig ut av alle næringsstoffer og aktive ingredienser. Perfekt i den daglige hudpleien!

SAMME GODE SERUM - BARE NYTT DESIGN!

For alle hudtyper.
30ml.

Dermatologisk testet
*Forhandler:
Minimumsantall 6 stk (1 kolli/eske)
Artikkelnummer:C0512C01
Enhet:stk
 
 
kr269,00 / stk
Lagerstatus: På lager
Stk:
Skriv ut
Vis stort bilde
PDF