Flytende Såpe Verbena Kiwi 500ml
(Klikk for større bilde)
Flytende Såpe Verbena Kiwi 500mlFlytende Såpe Verbena Kiwi 500ml

Flytende Såpe Verbena Kiwi 500ml

D241107

En herlig velduftende flytende såpe med en herlig frisk sitrusduft av verbena og kiwi, som er laget i Provence, og som passer til både kropp og hender.
Såpen kommer i en miljøvennlig glassflaske som er påfyllbar, vaskbar og resirkulerbar. Passer like godt i dusjen som på vasken.

Såpen vasker huden helt forsiktig og inneholder milde og biologisk nedbrytbare ingredienser. Minimum 98% av ingrediensene kommer fra naturlig opprinnelse og er basert på økologiske oljer. Såpen er produsert i Provence på tradisjonell Marseille såpe oppskrift og supplert med økologisk olivenolje fra Provence og rødt risekstrakt fra Camargue.

Duft:
Duften av økologisk eterisk verbenaolje gir deg en nydelig og forfriskende opplevelse hver eneste gang. Verbenaoljen er kjent for sin naturlige friskhet og energigivende egenskaper. Den gir en oppkvikkende og livlig duft som kan bidra til å løfte stemningen din og gi deg en følelse av å være våken og klar.

Denne unike såpen kombinerer herlige toner av grønne epler, kiwi, rabarbra og solbær for å skape en duft som er livlig, frisk og smakfull. Duften av kiwi gir en eksotisk touch med sin unike friskhet.

Uansett når på døgnet du bruker denne såpen, vil duften fra verbenaoljen og de fruktige tonene fra kiwien definitivt gi deg en herlig frisk opplevelse.

500ml (en flaske på 500ml vil gi deg ca 450 håndvasker eller 140 dusjer)

*Forhandler:
Minimumsantall 6 stk (1 kolli/eske)
Testere ikke tilgjengelig
Artikkelnummer:D241107
Enhet:stk
 
 
kr299,00 / stk
Lagerstatus: På lager
Stk:
Skriv ut
Vis stort bilde
PDF