Duftpinner Ischia 500ml
(Klikk for større bilde)
Duftpinner Ischia 500mlDuftpinner Ischia 500ml

Duftpinner Ischia 500ml

RM3416

Vakre og generøse duftpinner fra italienske Rudy Profumi - sprer en nydelig duft i rommet!

Sett pinnene ned i flasken slik at duften trekker opp i pinnene, på denne måten sprer duften seg jevnt og delikat i rommet. Du regulerer selv hvor mye duft du ønsker med antall pinner i flasken. Kort sagt jo flere pinner jo sterkere duft.

Ischia, så snart du ankommer bryggen i havnen vil du føle at du har kommet til et lite paradis. Den lette luften der duften av havsalt omslutter sansene dine, og gjennomsyre deg med en følelse av velvære. Kvelden er unik der du spaserer langs kysten av havnen i måneskinnet, rett og slett et magisk, fortryllede sted. Det øvre området nås gjennom stiene, og her kan du nyte en enestående utsikt. Luften er gjennomsyret av duften av vinranker som vokser i det utrolige området. Ischia – en unik skjønnhet!

Duft:
Duften åpner med et blendende spill av glitrende toner, der bergamott og solvarme appelsiner stråler som solstråler på huden din. Bergamotten legger til sin karakteristiske sitrusfriskhet, mens solvarme appelsiner tilfører varme og sødme. Sammen skaper de en nydelig duft som umiddelbart fanger oppmerksomheten og gir en følelse av solfylte dager i en appesinlund i hjertet av Italia. Du finner også et snev av gardenia og rose. Gardeniaen med sin sensuelle aroma, gir et touch av eksotisk eleganse, mens rosen legger til en feminin og romantisk dybde. Fylt med eteriske oljer som gir en jevn og mild duft i rommet.

Topnoter: Bergamott, Sitrongress, Søt Appelsin, Mandarin, Sjøbris
Hjertenoter: Liljekonvall, Gardenia, Rose
Basenoter: Treverk

500ml

*Forhandler:
Minimumsantall 4 stk
Artikkelnummer:RM3416
Enhet:stk
 
 
kr499,00 / stk
Lagerstatus: På lager
Stk:
Skriv ut
Vis stort bilde
PDF