Flytende Såpe Portofino
(Klikk for større bilde)
Flytende Såpe PortofinoFlytende Såpe PortofinoFlytende Såpe Portofino

Flytende Såpe Portofino

RM3268

Herlig flytende såpe beriket med Aloe Vera juice og Vit E for ekstra fuktighet og næring til huden. Motvirker tørr hud, holder den myk, og etterlater en nydelig frisk duft.

Pearl of Tigullio .... denne "skjulte bukten" med de tusen fargene i en gammel landsby omgitt av naturens skjønnheter. Det eksepsjonelle mangfoldet av miljø og mikroklima er avgjørende for dette området rundt Middelhavet. Her finner du blant annet det største artsmangfoldet av blomster: med mer enn 700 forskjellige arter. Og, blant de artene som skiller seg mest ut finner du orkideene. Portofino er Rudys hyllest til regionen. Bevaringen av denne lille bukten av ett paradis er noe av det som gjør Italia så unikt og vakkert.

Duft:
En fortryllende blanding av blant annet gardenia, bringebær og jasmin. Som å vandre gjennom en blomsterhage på en varm sommerdag. Gardeniaens kremaktige og sensuelle aroma omfavner sansene, mens bringebærets sødme legger til en frisk og livlig touch. Jasminens delikate duft legger et subtilt hint av eleganse og fortryllelse. Ren magi..

Topp note: Søt Sitron, Neroli, Bringebær
Hjertenote: Jasmine, Appelsinblomst, Gardenia
Bunnote: Patchouli, Manuka Honning, Amber

500ml

*Forhandler:
Minimumsantall 6 stk
Testere ikke tilgjengelig
Artikkelnummer:RM3268
Enhet:stk
 
 
kr169,00 / stk
Lagerstatus: På lager
Stk:
Skriv ut
Vis stort bilde
PDF